Kino Victoria Film & Spiseri

Les mer
Mads Mikkelsen i Jakten

Jakten

Premiere: 1. februar 1 t. 55 min. Drama 11 år

Løgnen sprer seg

Henter stemmer...

PUBLIKUM MENER:

0 / 10
Snitt av 0 stemmer

OM FILMEN:

JAKTEN er en foruroligende skildring av hvordan løgn blir til sannhet - en moderne fortelling om heksejakt, urettferdighet, skyld og tilgivelse. En beretning om hvor skrøpelig fellesskapet er, når sladder, tvil og ondskap får lov til å spre om seg.

JAKTEN foregår i en liten dansk provinsby oppunder jul. Vi følger 40 år gamle Lucas som endelig er i ferd med å få livet på skinner. Etter en tøff skilsmisse har han fått ny kjæreste, ny jobb og er godt i gang med å gjenopprette forholdet til tenåringssønnen Marcus. Men noe går galt. Det er ikke mye - bare en liten bemerkning, en tilfeldig løgn. Og løgnen sprer seg som et virus. Sjokket og mistenksomheten løper løpsk, og det lille samfunnet befinner seg plutselig i en tilstand av kollektivt hysteri, mens Lucas må kjempe med alt han har for å bevare sitt liv og sin verdighet.

Diskuter filmen

FILMFAKTA:

ORIGINALTITTEL:
Jagten
REGI:
Thomas Vinterberg
MEDVIRKENDE:
Mads Mikkelsen, Susse Wold, Thomas Bo Larsen, Lars Ranthe, Bjarne Henriksen, Anne Louise Hassing, Alexandra Rapaport, Lasse Fogelstrøm, Annika Wedderkopp
NASJONALITET:
Danmark
SPRÅK:
Dansk
ALDERSGRENSE:
11 år
EGNETHET:
Ungdom / Voksen
BEGRUNNELSE:
Dette dramaet inneholder enkelte voldsomme følelsesutbrudd, og har en tematikk som kan virke forstyrrende på barn. Filmen får derfor 11-årsgrense.
Til toppen
Denne siden krever at JavaScript er slått på!
Du benytter en gammel versjon av nettleseren. Nettsiden vil kun fungere optimalt hvis du oppdaterer til en nyere versjon.