Kino Victoria Film & Spiseri

Les mer

Kinopluss

Hva er Kinopluss?
Kinopluss er en gratis fordelsklubb for deg som liker å gå på kino. Som medlem av Kinopluss vil du tjene poeng på alt du kjøper av billetter, kiosk- og kafévarer. Poengene kan siden byttes inn i gratis kinobilletter eller snacksmenyer. Du blir ikke automatisk medlem av Kinopluss selv om du er medlem av Kinosonen, du må melde deg inn her.

Rabatter og andre fordeler
Med Kinopluss opptjener du poeng på alt du kjøper på kinoen. Poengene kan siden byttes i gratis kinobilletter eller utvalgte kioskprodukter. Som medlem vil du også motta invitasjoner til førpremierer, få rabatt i kinokiosken og andre goder. Kinopluss er bygget opp som en trappetrinnsmodell, hvor du får ulike fordeler og rabatter etter hvert som du oppnår et nytt nivå: Bronse, Sølv, Gull og Platinum. Les mer om de ulike nivåenes fordeler her.

Registrering av Kinoplusspoeng
Med Kinopluss er det ikke lenger behov for å fylle på og betale med medlemskort. Du registrerer deg på kinopluss.no og er dermed medlem. Ved kjøp på nett holder det å logge inn med e-postadresse og passord på Oslo Kinos nettsider. I kassen er det nok å oppgi navn, e-postadresse eller telefonnummer (dersom dette er registrert) for å tjene poeng på det du handler.

Dersom du ønsker å ha et Kinoplusskort kan du henvende deg i kassen på en av kinoene og få det der. Har du et Kinoplusskort er det tilstrekkelig å gi kortet til vår medarbeider for registrering av kjøp.

Bruk av Kinoplusspoeng
Dersom du har opptjent nok poeng til bruk på billett eller kioskvare vil du få informasjon om dette både ved kjøp på nettet eller ute på kinoen. På Kinopluss.no kan du til enhver tid sjekke saldoen din og se hva slags goder som venter deg.

Flere byer
I tillegg til Oslo kan man opptjene og bruke poeng i følgende byer: Asker, Askim, Halden, Horten, Hønefoss, Kristiansund, Sarpsborg, Tønsberg (Kilden) og Verdal. Alle rabatter gjelder også på disse kinoene.

Nyhetsbrev
Ved registrering oppgir du din favorittkino. Du vil imidlertid få tilsendt ukentlig nyhetsbrev som gjelder for alle kinoene i Oslo.

Meld deg inn i Kinopluss.

Vi håper og tror at du vil bli fornøyd med vårt nye fordelsprogram!

Til toppen
Denne siden krever at JavaScript er slått på!
Du benytter en gammel versjon av nettleseren. Nettsiden vil kun fungere optimalt hvis du oppdaterer til en nyere versjon.